Senioren-reizen.nl is een onafhankelijke reiswebsite gemaakt voor reislustige senioren, ook wel 50 plussers genoemd. De inhoud op deze website is zorgvuldig samengesteld. Het is mogelijk dat er een fout of onduidelijkheid aanwezig is. Laat ons dit vooral weten!

Correctheid:

Alle teksten en afbeeldingen op Senioren-reizen.nl zijn met de groote zorgvuldigheid samengesteld. Ziet u een fout of onduidelijkheid, schroom dan niet om ons hiervan op de hoogte te stellen. Senioren-reizen.nl zal er in dat geval alles aan doen om dit aan te passen. Senioren-reizen.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld voor geleden schade door foutieve informatie.

Geboekte vakanties:

Omdat Senioren-reizen.nl geen reizen verkoopt, is het niet mogelijk om ons aansprakelijk te stellen van gevolgen van vakanties die door promotie van Senioren-reizen.nl zijn geboekt. Wij zullen ten aller tijden door verwijzen naar de website van de aanbieden waar u de vakantie geboekt heeft.

Gebruikte afbeeldingen:

Senioren-reizen.nl gebruikt vrij beschikbare afbeeldingen. Het is echter mogelijk dat een foutieve afbeelding gebruikt is. Mocht u dit zien kunt u via het contactformulier contact met ons opnemen. De afbeelding(en) zullen zo snel mogelijk aangepast worden.