Je bekijkt nu <span class="hpt_headertitle">Kerstmarkt: Aken (Aachen)</span>

Kerstmarkt: Aken (Aachen)

Kerstmarkten: Aken (Aachen) 2017

Bijna is het zover! Kerst! Een heerlijke periode om samen met de familie te genieten van elkaar, heerlijk eten, cadeautjes en natuurlijk de unieke kerstsfeer! Om alvast in de kerstsfeer te komen gaan heel veel mensen in de weken voor kerst naar een van de gezellige kerstmarkten in Nederland, België of Duitsland.

Kerstmarkt Aken

Waar bevindt de kerstmarkt Aken zich?

De kerstmarkt Aken bevindt zich zoals elk jaar weer zich rondom het rathaus (raadhuis) en de dom. Alles is uit de kast gehaald om een fantsastische kerstsfeer te geven. De hele stad staat in tekgen van de kerstmarkt. Zo zijn er meer dan 120 kraapmjes met cadeautjes, eten en drinken, plaatselijke specialiteiten, winterartikelen, kerstspulletjes en nog heel veel meer.

Kerstmarkt Aken

De kerstmarkt is schitterend opgezet! In een winters decor kom je met een glaasje Glüwijn helemaal in de kerststemming. Er zijn meerdere grote kerstbomen tot in de puntjes versierd. Geniet naast het glas Glüwijn van de heerlijke lokale specialiteiten zoals de Aachense Printen, maar ook ander kerstgebak zoals dominosteine, lebkuchen en spitzkuchen.

Kerstmarkt Aken

Hoe kom ik bij de kerstmarkt?

Aken ligt tegen de grens met Nederland, bij het drielandenpunt, aan. Hierdoor is deze kerstmarkt makkelijk met eigen auto te bereiken. Wil je niet met eigen vervoer naar Aken toe. Dan zijn er enkele andere mogelijkheden. Aken is ook goed te bereiken met de trein. Met de NS ben je vanaf €39,- met de trein in 3 uurtjes vanaf Amsterdam in Aken. Overnachten in Aken is uiteraard ook een goed idee. Kies je hotel gemakkelijk bij Trivago.nl.

Kerstmarkt Aken