Je bekijkt nu Kerstmarkt: Brussel

Kerstmarkt: Brussel

In de top 10 mag België natuurlijk niet ontbreken. Een aantal Belgische steden hebben geweldig mooie kerstmarkten. Vandaag is de kerstmarkt Brussel aan de beurt! Brussel heeft de grootste en mooiste kerstmarkt van België en is een bezoekje meer dan waard. Met als grootste eyecatcher de ruim 18.000 lichtjes en natuurlijk het schitterend verlichte reuzenrad.

Kerstmarkt Brussel

Op de Grote Markt van Brussel en rond de Beurs, op het Muntplein, op het Sint-Katelijneplein en op de Vismarkt vind je deze mooie en gezellige kerstmarkt. Met meer dan 240 chalets kun je je hart hier ophalen aan alle kerst snuisterijen. Ben je even klaar met rondlopen? Ga dan een rondje mee in het reuzenrad en bekijk de kerstmarkt eens vanaf boven. Je kunt op deze kerstmarkt ook een heerlijk glas Glühwijn drinken terwijl de (klein)kindern fijn schaatsen op de schaatsbaan of zelfs een afdaling maken van de ijspiste. Zo is er op deze kerstmarkt voor ieder wat te doen.

Hoe kom je er?

Brussel ligt bijna precies in het middel van België en is met 3 met auto in 3 uurtjes vanaf Amsterdam te bereiken. Met de trein ben je in ongeveer 2 uur in hartje Brussel vanaf €29,-.  In Brussel kun je uitstekend overnachten. Kies je hotel gemakkelijk met Trivago.nl