Je bekijkt nu Wintersport: Les Trois Vallées

Wintersport: Les Trois Vallées

Ruim 600 kilometer aan volledig besneeuwde pistes, 250 liften en 3 schitterende valleien. We praten hier over het grootste aaneengesloten skigebied van de wereld! Les Trois Vallées! Door de perfecte ligging van dit gebied ligt er vanaf november tot eind april gegarandeerd sneeuw. En door de verscheidenheid aan pistes kan elk type wintersporter zich hier perfect vermaken.

Wintersport in Les Trois Vallées

Door het immens grote gebied hoef je je ook niet te beperken tot 1 piste of route. Je kunt elke dag een andere route nemen. Ook de après ski is goed verzorgd. Doordat Les Trois Vallées verdeeld is over meerdere kleine gebieden kun je kiezen uit het uitbundige nachtleven of je kiest voor de knusse kleinere, rustigere dorpjes waar het vooral heerlijk kunt genieten van de rust en heerlijke wintersport sfeer.

Wintersport in Les Trois Vallées

Natuurlijk kun je ook heerlijk wandelen in dit gebied. In les 3 Vallees kun je doen aan het zogenaamde snowshoe hiking. Met behulp van speciale sneeuwschoenen kun je ook genieten van de bergtoppen en uitzichten zonder dat je met grote snelheden van de berg af glijt. Er zijn veel verschillende routes voor sneeuwwandelingen beschikbaar in dit gebied.

Wintersport in Les Trois Vallées

Geen zin om te wandelen? Of wellicht moeilijk ter been. Ook dan kun genieten van de bergen en sneeuw. Glij met een speciale hondenslee over de bergtoppen en geniet van het schitterende uitzicht, zonder hier je veel voor in te spannen.

Wintersport in Les Trois Vallées

Heb je dan na een paar dagen genoeg van de kou en sneeuw? Kom dan helemaal tot rust in een van de vele spa’s. Blijf een middagje hangen in een jacuzzi of Turks stoombad. Laat je heerlijk masseren en voel je weer helemaal herboren!

Om te voorkomen dat het gebied helemaal volgeboekt is, is het verstandig om gebruik te maken van de vele vroegboekkortingen. Bij bijvoorbeeld Sunweb.nl of Bizztravel.nl  krijg je nu de mooiste accommodaties voor de mooiste prijzen. Ook zit vrijwel altijd een skipas bij de prijs inbegrepen.

Wintersport in Les Trois Vallées